Wekelijks indoor Boxing-bootcamp!

Tijd: 20.30-21.30 uur
Locatie: De Cour

Vrije inloop!

 
Tijdens een 60 minuten durende Boxing-Bootcamp les wordt het lichaam volledig getraind. Dit alles onder begeleiding van een gediplomeerde trainer die je van begin tot eind zal begeleiden en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen. 

We werken el
ke les met een warming-up, een kern en een Cooling down. De kern bestaat uit een een aantal zeer effectieve oefeningen. De lessen zijn zeer afwisselend zodat onze sporters geprikkeld en positief gestimuleerd worden. Telkens nemen we enkele conditionele technieken uit de bokssport die we combineren met de traditionele bootcamp.
We maken gebruik nauwelijks gebruik van materialen. Dit zorgt ervoor dat de oefeningen simpel zijn en je terug gaat naar de basis van het bewegen. Bij  Boxing-Bootcamp maak je bij elke oefening gebruik van meerdere spiergroepen. 
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit hoe je conditie is. Iedereen kan op zijn/haar niveau het maximale uit de training halen. De lessen zijn er speciaal op ingericht om op je eigen niveau te kunnen trainen, terwijl je toch in groepsverband traint. Hierdoor is Boxing-Bootcamp uitdagend en leuk voor iedereen
Wat bereik je met indoor Bootcamp?

• Een verhoogde vetverbranding
• Spierversterking
• Een betere conditie en daardoor meer energie
• Een fitter en beter figuur
• Zeer veel plezier tijdens het trainen!